Jeg hedder Tina, og jeg åbnede tøjbutikken Style By T i Sorø på Storgade 48A d. 6/12 2018. Der er også mulighed for at handle online på StyleByT.dk Har forinden det haft Madam T (showroom i Slagelse og webshop) siden september 2017, en lille drøm, jeg har haft gået længe med, som nu er gået i opfyldelse. Hvorfor ikke mixe de to ting, jeg brænder for - tøj og beauty produkter. Jeg har altid været i beauty branchen og er udlært i Matas. Har endvidere også en stylecoach uddannelse fra Tini Owild som baggrund. Derfor er jeg i stand til at hjælpe dig på flere måder. Der findes så mange måder at style tøjet på og med min viden som stylecoach, vil jeg mere end gerne hjælpe dig. Jeg ved fra erfaring, at det er vanens magt, at det er de samme styles, man sætter sammen, og det er de samme farver, der er i makeup tasken gang efter gang.

Så kom i Style By T og lad mig inspirere og vejlede dig.

Hos Style By T er udvalget både modetøj til kvinder, hudplejeprodukter fra danske mærker. Det skal være en inspiration at shoppe, både i butikken Style By T på Storgade 48A, 4180 Sorø og på webshoppen StyleByT.dk.

Style By T er ikke kun en webshop, men også en butik hvor du kan komme og mærke og prøve tøjet. Jeg står altid klar til at hjælpe dig med gode fifs til både tøj, hudpleje og makeup. Der er en god og afslappet stemning, hvor det skal være hyggeligt at komme. Der skal altid være tid til en hyggesnak, og du skal føle, at DU er i centrum.

Vi ses i Style By T eller shop online på StyleByT.dk

Jeg glæder mig til at se dig.

De kærligst hilsener

Tina