Din sikkerhed hos Style By T

 

Din sikkerhed som kunde på StyleByT.dk og i butikken Style By T, Storgade 48A, 4180 Sorø.

 

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår, så det kun er NETS, der har adgang til dine data.
Hverken os hos Style By T eller uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved dit køb. Hos StyleByT.dk er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.


 

 

Persondatapolitik
 

 

Persondatapolitik hos Style By T

 

Ved køb af et produkt hos os, har vi brug for at indsamle en række persondata for at kunne fuldføre handlen og herved kunne tilbyde dig vores services. Oplysningerne som vi indhenter vil være følgende: navn, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger.

 

Style By T indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 

Besøger vores hjemmeside  

 

Gennemfører et køb af vores produkter på StyleByT.dk eller i butikken Style By T

 

Sender os spørgsmål, reklamation eller feedback.

 

Anmelder vores hjemmeside

 

Konkurrencer, events og lignede

 

 

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på MadamT.dk

 

Er Style By T, Storgade 48A, 4180 Sorø

 

CVR nr. 38836609

 

Kontaktperson/ejer: Tina Herum, mobilnr.: 91 55 75 55, mail: Tina@StyleByT.dk

Behandlingsgrund og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mail adresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Bemærk venligst, at dette ikke skal forveksles med at du aktivt kan vælge at din browser gemmer dine betalingsoplysninger.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet når dataen ikke længere ses som værende brugbar. Dette kan f.eks. være når tidsfristen for at reklamere på en vare er overskredet.

 

Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, GLS med henblik på levering af dine indkøb.

 

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Unoeuro, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive fortroligt og sikkert opbevaret.  Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
 
​​​​Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række muligheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

-       At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata.

-       At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive

Klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mail adresse Tina@StyleByT.dk.