Pudderdåserne Ansigtsolie

156,00 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ansigtsolien er fra mærket Pudderdåserne, som startede ud som en dansk skønhedsblog. Bloggen har efterhånden opnået kultstatus blandt danske kvinder, og i dag kan Pudderdåserne altså også præsentere en serie af lækre hudplejeprodukter til en pris, hvor langt de fleste kan være med – det er luksus til hverdagen.

Ansigtsolien fra Pudderdåserne er en sammensætning af en række af de bedste ingredienser inden for hudpleje. Ansigtsolien både fugter, beskytter og mindsker rynker – samtidig med at den føles behagelig på huden. Af ingredienser i olien er blandt andet hybenkerneolie, havtorneolie og shea, som er mikset sammen med anti-rynkeaktiver i høj dosis. Ansigtsolien har hele 5% Matrixyl 3000, hvilket har en dokumenteret effektiv virkning. Ansigtsolien kan bruges af alle, men er særligt velegnet til dig med tør eller moden hud.

Anvendelse: Ansigtsolien kan bruges morgen, middag og/eller aften – brug den, når din hud trænger til ekstra fugt og pleje. For optimal virkning bruges olien 2 gange dagligt.

1 Enhed

Dette er et godt match